Januar menu
Gældende fra 25/12/2024 til 31/03/2025
Aperitif
1 glas sparkling Saint Louis Blanc de Blancs kr. 85,-
Menu
Forret
Carpaccio af marineret tun, urtemayo og salat
Hovedret
Medaljon af kalvemørbrad , pommes boulangére grøntsagere og marsala sauce med syltet sennepskorn, peber bacon og selleri.
Desserter
Vælg i mellem
Udvalg af fire forskellige oste
eller
Cheescake med hindbærsorbet
Dessertvin: 1 glas Christophe Martin Maury, Frankrig 2017 kr. 95,-
3 retters menu uden vinmenu
375,-
Vinmenu
Hvidvin
Sauvignon Blanc, Jardin de France, Val de Loire, Frankrig 2021
Rødvin
Merlot, Jardin de France, Pays D´OC Frankrig 2020
3 retters menu med vin ad libitum under middagen
498,-
(Alternativ til vinmenu har vi alkoholfri vine)
Menu kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personal


