dk gb

                                             

1 glas Cremant de Loire kr. 65,-

Menu

3 retters menu med vinmenu.

Forret

Teriyaki flamberet færøsk laks serveret med trøffelmayo

Hovedret

Tournedos af oksemørbrad med gratineret kartofler, 

grøntsager og sauce Bordelaise

Dessert

Crème Brûlée med hindbærsorbet

Dessertvin: 1 glas Recioto delle Valpolicella kr 65,-

3 rettersmenu uden vinmenu 325 kr

Elegant Vinmenu

Hvidvin

Donna Verano Sauvignon Blanc

Valle Central Vintage, Chile 2017

Rødvin

Les Sales Gosses Merlot/Cabernet

Languedoc Roussillon, Frankrig 2017

 

3 retters menu med vin

Samlet pris for mad og vinmenu

445 kr

 

Excellent Vinmenu

    Hvidvin

Riesling Bestheim

Alsace,  Frankrig 2017

  Rødvin

Barolo Riserva

Roberto Sarotto, Italien 2011

   3 retters menu med vin

   Samlet pris for mad og vinmenu

545 kr