dk gb

 

1 glas Cremant de Loire kr. 65,-

Julemenu

3 retters menu med vinmenu.

Forret

Akvavit marineret torsk serveret med blomkålspuree

brændte porre og sauce blanquette

Hovedret

Medaljon af kalvemørbrad med lameller af andebryst, serveret 

med grøntsager, kartofler, sauce af portvin & figner

Dessert

Ris a la mande med brændte mandler i Amaretto og kirsebærsorbet

Dessertvin: 1 glas Recioto delle Valpolicella kr 65,-

3 rettersmenu uden vinmenu 325 kr

Elegant Vinmenu

Hvidvin

Chardonnay Jon Josh

Ungarn 2016

Rødvin

Terra Linda Syrah

La Mancha, Spanien 20016

Frankrig

3 retters menu med vin

Samlet pris for mad og vinmenu

445 kr

 

Excellent Vinmenu

    Hvidvin

Riesling Alsace 

Frankrig 2016

  Rødvin

Zinfandel Brazin Lodi

California 2014

   3 retters menu med vin

   Samlet pris for mad og vinmenu

545 kr