dk gb

                                               Starter fredag  den 12. januar 

1 glas Cremant de Loire kr. 65,-

Menu

3 retters menu med vinmenu.

Forret

Carpaccio af lynstegt kammusling serveret med 

blomkålspuré, lakserogn og beurre blanc

Hovedret

Skiver af okseculotte fra Black Angus med kartofler,

grøntsager og sauce Bordelaise

Dessert

Creme Brulle med hinbærsorbet

Dessertvin: 1 glas Recioto delle Valpolicella kr 65,-

3 rettersmenu uden vinmenu 325 kr

Elegant Vinmenu

Hvidvin

Chardonnay Jon Josh

Ungarn 2016

Rødvin

Terra Linda Syrah

La Mancha, Spanien 2016

Frankrig

3 retters menu med vin

Samlet pris for mad og vinmenu

445 kr

 

Excellent Vinmenu

    Hvidvin

Riesling Alsace 

Frankrig 2016

  Rødvin

Barolo Sarotto

Riserva 2011, Italien

   3 retters menu med vin

   Samlet pris for mad og vinmenu

545 kr