dk gb

 

1 glas Cremant de Loire kr. 65,-

 

3 retters menu med vinmenu.

Forret

Lynstegt færøsk laks flamberet med Teriyaki hertil

 rugbrødscroutoner og let wasabi creme

Hovedret

Hereford oksehøjrebsfilet serveret med kartofler,

haricots verts, skovsvampe og Madeira sauce

Dessert

Peach Melba med vaniljeis

Dessertvin: 1 glas Brachetto, Piemonte, Italien kr 65,

3 rettersmenu uden vinmenu 325 kr

Elegant Vinmenu

Hvidvin

Jon Josh/Chardonnay , 

2016 Ungarn

Rødvin

Loxton Reserve

Shiraz 2014, Sydaustralien

3 retters menu med vin

Samlet pris for mad og vinmenu

445 kr

 

Excellent Vinmenu

    Hvidvin

Chablis Marguerite Carillon

Frankrig 2016

  Rødvin

Barbaresco Riserva

Roberto Sarotto, Italien 2012

   3 retters menu med vin

   Samlet pris for mad og vinmenu

545 kr