dk gb

                                             

1 glas Cremant de Loire kr. 65,-

Menu

3 retters menu med vinmenu.

Forret

Tatar af færøsk frisk og røget laks, toppet med avocadosalat.

Hertil citron og krydderurter

Hovedret

Okseculotte af  Hereford serveret med nye kartofler,

grønne asparges og portvinsauce

Dessert

Cheese cake med hindbærsorbet 

Dessertvin: 1 glas Recioto delle Valpolicella kr 65,-

3 rettersmenu uden vinmenu 325 kr

Fransk Vinmenu

Hvidvin

Les Berchets Chardonnay

Languedoc- Roussilon, 2017

Rødvin

Merlot Grenache Anciens Temps

Pays d' Oc  2017

Frankrig

3 retters menu med vin

Samlet pris for mad og vinmenu

445 kr

 

Italiensk Vinmenu

    Hvidvin

Pinot Grigio 

Le di Motte Venezia, 2016

  Rødvin

Barbaresco Riserva

Roberto Sarotto, 2012

   3 retters menu med vin

   Samlet pris for mad og vinmenu

545 kr