dk gb

                                             

1 glas Cremant de Loire kr. 65,-

Menu

3 retters menu med vinmenu.

Forret

Ovnbagt torsk serveret med blomkålspuré og kapersvinaigrette

Hovedret

Oksehøjreb med knuste kartofler, efterårsgrønt

og pebersauce

Dessert

Hvid chokoladekage med passionfrugt samt kokosis

Dessertvin: 1 glas Recioto delle Valpolicella kr 65,-

3 rettersmenu uden vinmenu 325 kr

Elegant Vinmenu

Hvidvin

Pleyades Macabeo Chardonnay

Campo de Borja, Spanien 2017

Rødvin

Pleyades Shiraz

Campo de Borja, Spanien 2016

Frankrig

3 retters menu med vin

Samlet pris for mad og vinmenu

445 kr

 

Excellent Vinmenu

    Hvidvin

Colombard Sauvignon Blanc

Anciens Temps, Frankrig 2017

  Rødvin

Barbaresco Riserva

Roberto Sarotto, Italien 2013

   3 retters menu med vin

   Samlet pris for mad og vinmenu

545 kr