dk gb

                                             

1 glas Cremant de Loire kr. 65,-

Menu

3 retters menu med vinmenu.

Forret

Ovnbagt torsk serveret med blomkålspuré og kapersvinaigrette

Hovedret

Tournedos af oksemørbrad med lameller af andebryst, 

pommes anna, sauce af portvin og kastanjer

Dessert

Ris à la mande med brændte mandler i Amaretto og kirsebæesorbet

Dessertvin: 1 glas Recioto delle Valpolicella kr 65,-

3 rettersmenu uden vinmenu 325 kr

Elegant Vinmenu

Hvidvin

Colombard Sauvignon Blanc

Anciens Temps, Frankrig 2017

Rødvin

Appassimento Sessola

Puglia, Italien 2017

Frankrig

3 retters menu med vin

Samlet pris for mad og vinmenu

445 kr

 

Excellent Vinmenu

    Hvidvin

Les Berchets Chardonnay

Pays d'Oc,  Frankrig 2017

  Rødvin

Zinfandel Brazin 

Lodi, Californien 2015

   3 retters menu med vin

   Samlet pris for mad og vinmenu

545 kr